Modele de unghii cu sclipici auriu

Vă arăt acum şi un modèle care nu mi-a plăcut deloc, nu ştiu de ce l-am ales. Nu prea aveam inspiraţie în ACEA Zi. În póza se văd şi mai urât, unghiile fiind un pic crescute. Deci Unghii Roz cu nişte steluţe Negre aplicate PE inelar. Nu știi cum să obții un modèle de Unghii cu sclipici Care să își păstreze rafinamentul și eleganța? Presară Glitter cu un burețel doar pe Vârful unghiilor! În REST, potï să Alegi orice culoare de ojă, Dar Noi Cine recomandăm mai degrabă tonuri neutre, Alb sau Negru. Alege sa porti Unghii cu sclipici la o Petrecere sau la un eveniment Special. Consulta Galeria de poze cu Unghii cu sclipici si alege manichiura Care TI se potriveste. Notă: Observaţi că PE măsură ce vă arăt poze DIN Trecutul mai îndepărtat, modelele şi culorile sunt mai curajoase. 😛 Ca să Vezi cum se schimbă Omul. Eu Care Mereu mi-am zis că nu ími voi face MODELE plictisitoare, français-uri sau Unghii fără niciun desen pe ele. Se vede că-s Unghii de vară, nu? Un dégrader Roz-MOV, Cu Două Unghii cu baza Albă şi buline roşii şi MOV.

Modèle Vesel, nu glumă. Daca vrei sa porti Unghii cu sclipici ai venit in locul potrivit! Aici VEI Gasi modele de Unghii cu sclipici pentru toate ASA si ocaziile. Aplicarea sclipiciului este de asemenea o reclamatiile perfecta pentru a Pune in valoare unghiile in nuante Nude. Aplica sclipici in cantitati generoase PE unghia degetului inelar, Dar Poti aplica si pe toate unghiile, intr-o cantitate mai mica. Singura dată Când AM la cristale aplicate PE Unghii. Nu le pot suporta, tot timpul am tendinţa să Trag de ele, să le Scot. Un français obişnuit, Cu Model mai deosebit (şi drăguţ) PE inelar. Modelul de Unghii cu sclipici de mai jos va arăta demențial PE pielea ta bronzată. Se amestecă detaliile ombre cu sclipici și se obține o manichiură la fel de séseătoare precum Vara. In continuare Beautyrévélés ITI prezinta 23 de Stiluri de modele de Unghii. Ti-am pregatit cateva sase MODELE principale de Unghii in nuante Nude: Când Spui “Unghii cu sclipici”, parcă deja totul e permis.

Mixează un Roz deschis cu MOV la capete și păstrează irizațiile subtile: așa arată una dintre cele mai cool manichiuri ALE momentului. Mărturisim că ne-am îndrăgostit de acest Model de Unghii cu sclipici. Rozul delicat e Culoarea mileniului, Dar fundița de Glitter e CEA Care atrage toate privirile. De-Abia vă ziceam că am adoptat Culori mai cuminţi la Unghii şi acum vă arăt această poză.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.